Internat

Internat finns på två ställen.  Det ena är vid skolan och det andra är på Månvägen i Hölö

Vårdinge

På skolan finns det ett internat. Varje avdelning hyser 8 elever, som har ett gemensamt kök. Varje elev har sitt eget rum och delar badrum med en annan. Frukost och kvällsmat gör eleven själv.  I matsalen serverast lunch måndag till fredag.  Elever som bor på skolan får assistans vid städning, matlagning och personlig hygien om de behöver eller önskar.

Månvägen

På Månvägen i Hölö finns det ett internat för elever som behöver stöd. Där kommer det att finnas personal från kl. 07.00 - 09.00 och från 16.00 - 22.00 varje dag.  På helger finns personal där hela dagen. Matlagning, städning och personlig hygien kommer personal att assistera med och på helger erbjuds olika aktiviteter.  Lunch serveras i matsalen måndag till fredag.